Hur lång är frakten

Allting skeppas från stockholm och vi kör inte med dropshipping!. Allt som du ser på våran sida finns inne på lager i stockholm.

Så fort du har lagt din beställning innan 15:00 så börjar vi packetera ditt packet.

Frakten lär ta runt 2-3 dagar.

Hur betalar jag?

Betalningen tas via mejl eller whatsapp, Instagram!. Eftersom att sälja sånna här fakes är ett brott och är väldigt olagligt då dom här kopiorna är som originalen och marknadsförs med (Kvitton från stureplan) Så vill vi helst vara anonyma.

Kolla gärna på (Betalning) Så kan du se hur man betalar. Det är väldigt simpelt och kräver bara att du skriver din kontaktinfo och vad du vill beställa till en av våra Email, Whatsapp, Sociala medier.

Vanliga betalningar kan vara Swish, Banköverföring, Kontanter, Bitcoins.

Eftersom vi är lokerade i stockholm kan alltid ett köp tas via kontant :).

Vad får jag med väskan

Du får med allt som man får med när man köper originalet.

DUSTBAG

BOX

PÅSE

KVITTO FRÅN STUREPLAN

VÄSKAN

ANNAT DYLIKT.

 

Ibland kan lådan ställa till med problem (BOXEN) men det skriver vi innan du har betalat för väskan och kommer överens.
 

Min model finns inte

Är väskorna äkta?

Nej väskorna är inte äkta från deras original tillvärkare. Men en grej är säker att fabrikerna vi beställer våra väskor ifrån har exakt samma standrard som originalet. 
Vi beställer från en av de främsta fabrikerna i kina som tillvärkar Superkopior. En superkopia går inte att skilja till ett original. Kopiorna är så bra att du skulle kunna lämna in dom till pantbanken,Second hand utan att någon märker.

Dessutom så får du med allt som kan säkerhetställa att din väska är äkta ifall någon skulle ifrågasätta dig eller om du ska sälja vidare den. Kvitto medföljer alltid och det är direkt från stureplan..

Ifall det finns någon model du skulle vilja ha och inte hittar kan vi defenitivt beställa in den från våran fabrik. Dock tar det runt 10-14 dagar då det ligger i kina. Vid en sån beställning är det du som betalar för väskan från kina. Du kommer få betala oss så beställer vi den till din adress. Vi föredrar att inte göra så för då blir det Dropshipping och det gillar ingen.