Om oss

Legitaim är en hemsida där du kan handla senaste trenderna inom mode för ett väldigt bra pris som den vanliga arbetarpersonen har råd att betala.Vi vet hur tröttsamt det är att ha en drömväska som du inte kan köpa för den är aldeless för dyr. Och ifall man vill köpa en fake handväska så är det som en djungel där det säljs dåliga kopior eller att man blir lurad när man beställer väskan, Så funkar inte vi!.

Vi köper in våra väskor från en av de främsta fabrikerna i kina, Dom här fabrikerna tillvärkar en av dom bästa kopiorna man kan få tag på i världen. Det finns inget sätt att skilja en superkopia från dom här fabrikerna mot en äkta. Vi erbjuder även något som ingen i sverige kan erbjuda, Fake kvitton från stureplan. Ja du hörde rätt, Vi erbjuder en exeptionel väska, Med dustbag, box inklusive ett kvitto direkt från stureplan. 


När du har allt det här så finns det ingen som kan säga att din väska är fake. Du kan till och med sälja den som äkta om du så skulle vilja det. Du skulle kunna ge den i present till någon och göra dom överlyckliga. 

Du kan anteligen handla här för investering eller för nöje!. Köper du en gucci marmont här för 5000 kr kan du sälja om den privat för minst 14000 kr. Det är alltid köparens ansvar att ta reda på om det är en fake eller inte innan dom köper, så lagen är på din sida sålänge du säger att du fick väskan av en vän!.​ Anledningen varför en person skulle betala fullpris för en sån här väska är för att kvaliten är som originalet och ett kvitto också finns. Det är vad som skiljer oss från andra. Så fort en person ska köpa något second hand och ser att det finns ett kvitto kollar dom knappt på väskan utan köper den direkt då man alltid antar att om det finns ett kvitto är det äkta.

Vi säljer absolut inte kvittorna ensamt. Vi står inte för hemföräkrings bedrägeri osv!.

så fråga inte om du kan köpa ett kvitto utan en väska. 

Vi erbjuder kvitton från Gucci Birger Jarlsgatan 1, 111 45 Stockholm

Vi erbjuder kvitton från Louis vuitton  Birger Jarlsgatan 5A, 111 45 Stockholm.